Дъщерята на Ванга с разтърсваща изповед

Етикети: , , , ,

ВангаВъпреки, че досега дъщерята на Ванга избягваше да дава изявления по медиите, тя наруши мълчанието си. Венета Гущерова – Пандева, която петричката пророчица осиновява приживе, проговори. Тя изрази възмущението си от непрестанните спекулации с дарбата на майка й. Венета е възмутена от факта, че медиите се надпреварват да публикуват най-различни чудодейни рецепти, които според тях са дело на баба Ванга.

Наследницата на пророчицата заяви, че майка е в действителност е имала дарбата да лекува различно болести, но изцеление са получавали само тези, които лично са потърсили помощ от нея. Тя допълни, че почти всяка втора рецепта, която намира в интернет, включително и за лечение на рак, според авторите е откритие на Ванга.

Венета недоумява и защо името на майка й присъства в историите на хора, които никога не са й вярвали и не са били близки с нея. Тя сподели, че Ванга си е отишла от този свят огорчена от хората, които днес парадират, че са били близки с нея. Осиновената дъщеря на петричката пророчица си спомни как тези хора приживе са я огорчили и са приемали дарбата й с насмешка.

Венета сподели си спомни и как са се отнесли с майка й съседите им при обиска на дома й, а днес разпространяват небивали истории за близостта си с нея.

Тя сподели, че се страхува внучка й да не наследи способностите на баба си, защото това е нещо много страшно. Венета не желае кошмара, в който е живяла Ванга, да се случи и на нейната внучка.

Въпреки, че тя не е биологична дъщеря на пророчицата, приликата между тях е удивителна. Хора, които вярват в прераждането, коментират, че може би в предишния си живот Ванга и Венета са имали кръвна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *