ДСБ: Това е правителство на лъжата!

ОрешарскиОт ДСБ посочват пет неща, за които според тях новото правителство лъже:

1. Най-голямата лъжа е, че новото правителство цели да реши проблемите на гражданите. Напротив, парламентарната подкрепа, персоналният състав и т.нар. приоритети показват , че то е пригодено единствено да обслужи икономическите интереси на монополите, мафията и близките до БСП и ДПС бизнес кръгове.

2. Лъжа е, че е правителството на Орешарски е „програмно“. Правителството няма програма, а единствено общи идеи в пожелателна форма.

3. Това правителството се крепи на сътрудничество между ДПС и „Атака“, прикрито чрез процедурни хватки и колективно бягство от отговорност.

4. Правителството излъга и гласоподавателите. Новият премиер обяви отказ от предизборните обещания на БСП.

5. Зад лъжата за „експертния“ характер на кабинета се крият партийни функционери на БСП и ренегати, които представляват единствено частни олигархични интереси.

Един коментар по “ДСБ: Това е правителство на лъжата!

  1. Тази коалиция беше съставена още по времето на протестите на хората против ерепетата и умело ги манипулира за да свалят правителството което им затегна кранчето и накрая щеше напълно да го затвори.Точно поради тази причина то не бяха компромати то не беше чудо,но при тях винаги е било така.Жалко че хората бяха подведени и не можаха да проумеят коварните замисли на БСП,ДПС И Атака и се оставиха за пореден път да бъдат употребени и изоставени.Дано да се усетят по-рано и да ги поставим там където им е мястото:а то е на подсъдимата скамейка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *