Дръжте се, мъже! Направиха виагра за жени!

хапчетаВиагра за  жени ще бъде пусната до година по аптеките, съобщи “Дейли мейл”. Хапчето е червено на цвят, наречено е “Либридо” и се грижи за дамските удоволствия.

Направени са проучвания и ескперименти след 200 жени, които твърдят, че сексът им коренно се е променил. Те се възбуждали по-бързо, по-бързо стигали до оргазъм, а някои ставали направи тигрици в леглото.  По неопоменати засега причини хапчето трябва да се изпие три часа и половина преди половия акт. Как обаче дамите ще изчислят кога ще им се случи изживяването в леглото, или ще се уговарят предварително с партньора си и ще си навиват часовника да ги подсеща, че е време за любов, също не е изяснено.

Новата виагра е ориентирана предимно към семейни двойки с дълъг брачен стаж, които са си омръзнали в леглото. След появата на децата и грижите по домакинството, много жени се отказвали от секса, или го правели по задължение. Изобретателите искат да им върнат мерака и удоволствието в семейното ложе. Любопитно е и какво ще стане, ако съпругът бъда задържан на работа и след три часа и половина все още не се е прибрал, а като се прибире е твърде уморен за креватни упражнения. Този вид стимулант може да се използва и за лечение на фригидни жени, или жени, които никак не обичат интимностите. Хапчето имало ментов вкус и трябва да се пази далеч от погледа на деца и особено тийнейджъри, които могат да го сметнат за ментови бонбонки, а след това последствията ще са непредвидими.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *