Драма! Любовта на 18-годишната Мария разплака хиляди българи!

МарияСтраховита любовна драма разтресе страната.

18-годишната рускиня Мария едва не се прости с живота си заради силните си чувства към сирийски младеж. Двамата влюбени са студенти в Американския университет в града.

В малките часове на нощта младата рускиня е била на косъм да се пренесе завинаги в отвъдното. Тя се прибирало от гости при приятеля си. а млади се скарали и тя тръгнала да се прибира силно разстроена.

Нейната стая се намирала в друг корпус на студентския жилищен комплекс „Скаптопара”. Но от силният емоционален стрес тя така и не успяла да се добере до нея. Прилошало й и се строполила в несвяст на пътя, пише сайта struma.com.

Припадналата девойка била открита от случайни минувачи няколко часа по-късно. Тя лежала при температура около минус 2 градуса, каквато е измерената през тази нощ. Младата рускиня е отведена и приета в болницата за лечение около 2 часа през нощта. Тя била премръзнала, но лекарите успели да я върнат към живота.

Малко след като е приета за лечение в местното лечебно заведение пристигнал и нейния приятел. Той бил изключително разтревожен за тежкото й състояние. Влюбеният сириец не се отделил от леглото на любимата си, докато тя не се стабилизирала напълно. В неделя сутринта Мария е изписана във видимо добро здравословно състояние за домашно лечение.

Източник: razkritia.com

Един коментар по “Драма! Любовта на 18-годишната Мария разплака хиляди българи!

  1. Не знам кой неграмотник е написал тази статия, но от нея нищо не се разбира. Най-малкото поне някаква редакция трябва да има.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *