ДПС започва чистки в областните земеделски служби

ДПСДПС – Плевен е готов за реваншизъм в областна служба „Земеделие” – Плевен, твърдят запознати. Първата заявена готовност да щурмуват земеделието в Oбласт Плевен е дадена от страна на Евгин Кючуков, областен ръководител на ДПС, с декларация до министъра на земеделието. В „документа“ се казва, че в областната земеделска дирекция са били освободени над 16 професионалисти по времето на ГЕРБ, което според запознати обаче е пълна лъжа.

Тези така наречени „професионалисти“ хал хабер си нямали от земеделие, тъй като всичките до един, назначени по време на Тройната коалиция, са с начална и предучилищна педагогика, издават източници от областната служба в Плевен. Същите тези са готови отново да се върнат, и то по най-грубия и аругантен начин – с ритници, заканват се вече те. И ще бъдат върнати благодарение на зам.-министъра на земеделието от ДПС, същият зам.-министър по времето на Тройната коалиция Бюрхан Абазов.

Наглостта на БСП и ДПС не свършва с това. Говори се, че още по време на изборната кампания Сергей Станишев е викал на среща земеделски производители от областта, за да ги моли за подкрепа, като им е обещал категорично, че в земеделските служба в областта няма да бъдат върнати същите мними специалисти от ДПС.

Източник: panoramanews.bg

Един коментар по “ДПС започва чистки в областните земеделски служби

  1. На червените престъпници, с шалвари и свастики, сега не им пука вече за Европа. Те смениха всички работещи администратори с мошеници ,изпокрадоха всичко, Подлагат придобивки за твърдия си електорат. Дори и да паднат някога от власт, то няма да е сега, за жалост. Сега трябваше да се кове желязото, не с разходки, а на живот и смърт! Ще теглят заеми и ще лапат, а после като дойде което и да е свестно правителство, тези престъпници ще обвиняват него, както и след 2009 година. Не им пука за думата на Европа. Онзи лигав пикльо от Украйна нали си има чичковци, КОИТО ГО ОБЯВИХА ЗА НОВИЯТ ЧЕРВЕН ФЮРЕР НА ЕВРОПА! СРАМ И ТО В СОФИЯ!
    Пак ще влязат Путиновите кървави пари за диверсиии, бунтове, както през зимата. Упрекна ли някой подстрекателите, никой! Свестното правителство честно се оттегли, а тези вечно ненаяли се грабители са отново на върха на пирамидата. Майсторът по разваляне на седенките ще бави топката…и така – до края на света. Всичко е изчислено от други, не от НАС! Само времето е наше, за да ни покаже как едно и също е всичко и колко сме по-жалки от преди!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *