Доган блокира делото срещу Енимехмедов, докато почива в резиденция на Мултигруп

Доган и ГерГЕЙСъстав на Софийски градски съд не даде ход на делото срещу Октай Енимехмедов.

Бившият лидер на ДПС Ахмед Доган е редовно призован, но не се яви на заседанието на съда. Ако Доган не посочи уважителни причини за неявяването си на заседанието, може да бъде доведен принудително на следващото съдебно заседание. Faktor.bg обаче научи, че почетният лидер на ДПС почива в резиденция Росенец край Бургас на яхта, откъдето дава инструкции на подчинените си. Сокола почива в резиденция, която се стопанисва от съдружника на Илия Павлов в Мултигруп Николай Вълканов.

Енимехмедов пък е обвинен затова, че на 19 януари 2013 г., в гр. София, при провеждане на Национална конференция на ДПС направил опит умишлено да умъртви Ахмед Доган. Енимехмедов се е опитал три пъти да произведе изстрели с газов пистолет към главата на Доган. Деянието е извършено предумишлено и е останало недовършено по независещи от дееца причини – трикратно засичане на пистолета, оказана съпротива от Доган и намесата на Мустафа Карадайъ.

Източник: faktor.bg

2 коментара по “Доган блокира делото срещу Енимехмедов, докато почива в резиденция на Мултигруп

  1. Страх го е да не проработи този път някой пищак! Прокурорът можеше поне да осъди тези дето пребиха момчето през това време. Те ще им видят така и така сметката и на тях!

  2. Станишев и Доган гледат под микроскоп „великите изборни успехи на коалицията си“. Забелязват се само на най-голямото оптическо увеличение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *