Добро пожаловать товарищ Маджо! Сикаджията Младен Михалев се появи на прием в руското посолство

Младен МихалевОснователят на силовата групировка СИК Младен Михалев-Маджо, който от години живее в Швейцария, е бил сред официалните гости на приема в руското посолство миналия вторник, научи „Капитал“ от гости на събитието, организирано по повод националния празник на Руската федерация.

На приема са били забелязани още членове на Конституционния съд, бизнесмени (сред които собственикът на АКБ „Форес“ Николай Банев), лидерът на „Евророма“ Цветелин Кънчев, членове на новото правителство, представители на парламентарната група на „Коалиция за България“ начело с лидера на партията Сергей Станишев, партньорът на новото правителство Волен Сидеров, бившият президент Георги Първанов, бившите НДСВ кадри Милен Велчев и Красимир Катев и др.

Младен Михалев е бивш борец от училището „Олимпийски надежди“ – развъдник на спортните таланти на социалистическа България. Възпитаници на това училище са още Васил Илиев, застрелян през 1995 г., Илия Павлов, застрелян през 2003 г., Георги Илиев, убит през 2004, Красимир Маринов-Големия Маргин и Иво Карамански, убит през 1998 г. Без последния, който беше състезател по гребане, всички останали са тренирали борба. През 1993 г. избухна гангстерската война между хората на Карамански и борците.

Маджо беше човекът, чиито нерви не издържаха и изпразни един пълнител във входа на казино „Севастопол“ на ул. „Раковски“ в столицата. За зла негова участ Карамански беше устроил засада и от апартамент от отсрещната страна Михалев беше прострелян. След това успя да стигне до площад „Славейков“ с джипа си ранен и беше откаран във Военномедицинска академия.

През 1996 г. Маджо заедно с Венцеслав Стефанов и Румен Николов-Пашата основават фирмата „Интергруп енд партнърс“, по-известна като финансовата структура на силовата групировка СИК. По-късно в дружеството влизат Красимир Маринов-Големия Маргин и покойните Дмитрий Минев-Димата Руснака, Милчо Бонев-Бай Миле и Стоил Славов-Телето.

Източник: capital.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *