Днешният протест ще е в знак на почит към жертвите на тоталитаризма

ПротестПод мотото „Почит към жертвите на тоталитарния режим“ ще премине днес организираният от фейсбук групата „Варна казва:“ традиционен протест за оставка на кабинета „Орешарски“.

Протестиращите в морската столица ще се съберат с тъмни дрехи и свещ в ръка на обичайното място пред община Варна в 18:30 часа, за да кажат „СТИГА – НИКОГА ПОВЕЧЕ!“ и да изразят и своята почит към хилядите жертви на престъпния тоталитарен режим.

„Същата номенклатура, отговорна за престъпленията на тоталитарния режим след 9 септември 1944 г., продължава да принуждава хиляди български младежи да търсят своето бъдеще извън пределите на България.“, казват в свое обръщение към варненци от „Варна каза:“.

„Смята се, че към момента по цял свят живеят над 2 милиона български граждани в активна възраст. Това са най-амбициозните, инициативните, талантливи и будни българи. Това е поредният геноцид срещу българския народ, от една шайка номенклатурчици на ДС и БКП, които продължават да обезкървяват българската държава“, допълват те.

Затова протестиращите във Варна искат оставката на „това позорно правителство, което доказа, че обслужва само и единствено интересите на олигархията“, предават от антиправителствената информационна служба.

Един коментар по “Днешният протест ще е в знак на почит към жертвите на тоталитаризма

 1. СТАНИШЕВ В НАВЕЧЕРИЕТО НА ИНСЦЕНИРАНИТЕ „НЕДОВОЛСТВА” ПРЕЗ ЗИМАТА И АПЕЛА МУ ЗА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ:
  http://www.youtube.com/watch?v=KllSMOX8w58
  „Няма нищо страшно в предсрочни избори
  Предсрочните избори са демократичен начин на изход от цялостна криза. Тази криза ни дойде от управлението на господин Борисов и на партия ГЕРБ. СЪБУДЕТЕ СЕ! СЪБУДЕТЕ СЕ!
  И няма нищо страшно във предсрочни избори! Много по-страшно щеше да бъде, ако имаше продължаване на насилието. Господин Борисов… осъзна, че единственото налично и донякъде единственото на партия ГЕРБ спасение е това, да си подаде оставката, защото иначе щяха да бъдат пометени. Търпението на хората свърши. За предсрочните избори има ясно разписани текстове в конституцията и за отговорността на Президента. Ами това е неговата отговорност, тук не става дума за бягане от отговорност на БСП…”

  СТАНИШЕВ: ПОДСТРЕКАТЕЛСТВАТА КЪМ НАСИЛИЕ В РЕЧТА НА БУЗЛУДЖА:
  Ето адреса за ВИДЕОТО , показващо счупването на автобусните съкла ОТВЪТРЕ пред Парламента в нощта на 23.7.2013, за което БЯХА ПАК ОБВИНЕНИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ.
  http://www.youtube.com/watch?v=tAjD7ow7bPQ#at=268
  Диверсантът на КГБ, резидент в България, украинецът Станишеф доказа:
  1. Че цялата постановка с ТРОШЕНЕТО НА СТЪКЛАТА (ОТВЪТРЕ) НА ЗАЛОЖЕНИЯ пред „Парламента” АБТОБУС Е ЗАМИСЛЕНА И ИЗВЪРШЕНА ОТ „ЖЕРТВИТЕ“ (ЧЕРВЕНИ И ТУРСКИ ДЕПУТАТИ) В АВТОБУСА. Не им стигна чупенето на едно стъкло от едната страна и затова чупеха (пак отвътре) и от другата страна на автобуса, за да се инсценира по-масова „агресия” от страна на протестиращите. След това отговорността за това беше приписана на протестиращите от ИСТИНСКИЯ АТЕНТАТОР СТАНИШЕВ. Този път не беше катедрален храм „Св. Крал“, а само един автобус. Бива ли „лидер на БКП=БСП“ да лъже така безогледно и нагло?
  2. В речта си пред влюбените погледи на истеризираните „червени поклонници” на Бузлуджа Странишев пак излъга ГРЪМОГЛАСНО в тишината, че протестиращите в София „МЯТАХА КАМЪНИ, ПОТРОШИХА АВТОБУС…!” След това призова в РУСКИ СЛОВОРЕД:”СТИГА ТЪРПЯЛИ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ”! И най злият БЪЛГАРСКИ КОМУНИСТ би казал на родния си български език:”СИГА СМЕ (СТЕ) ТЪРПЯЛИ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ! (За РУСКИЯ ПРОВОКАТОР – България НЕ Е РОДНА СТРАНА, ТЯ Е АПЕТИТНА ХАПКА!
  3. Накрая, след като 4 ДНИ НАПРАЗНО СЕ ОПИТВАШЕ ДА ОБВИНЯВА (НЕОСНОВАТЕЛНО) ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И ПАРТИЯ ГЕРБ В ПОДСТРЕКАТЕЛСТВА КЪМ БУНТ И МЕТЕЖ СТАНИШЕВ ЗАВЪРШИ „ПЛАМЕННАТА СИ АГИТАЦИЯ КЪМ ЧЕРВЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ” С БЕЗРАЗСЪДНИТЕ ДУМИ: „ИСКАМЕ ДА ПРЕНЕСЕМ БУЗЛУДЖА ВЪВ СОФИЯ”! И Този престъпник утре ще каже „ИСКАМЕ ИМПИЙЧМЪНТ НА ПРЕЗИДЕНТА”, КАКТО ИСКАШЕ „ГЛАВАТА НА БОРИСОВ, ГЛАВАТА НА ЦВЕТАНОВ” И НА ЕДИ-КОЙ СИ… С ПОМОЩТА НА ДЕБЕЛАН ПЕЕВСКИ, КАКТО ИСКА БЪЛГАРИЯ ЗА СЕБЕ СИ И РУСИЯ (И ТОВА ЛИ С ЦЕНАТА НА НЕПРЕСТАННА АГРЕСИЯ И ЛЪЖИ)?
  4. КОЙ ЩЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА ТЕЗИ НАГЛИ ПРОВОКАЦИИ И КЛЕВЕТИ? ЗА ТОВА ИСТИНСКО ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО НА НАСИЛИЕ? ТОВА ИЗИСКВА НЕЗАБАВНАТА НАМЕСА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР! КАКВО ПО-ВАЖНО ИМА ДА РАЗСЛЕДВА ТОЙ, СЛЕД ТЕЗИ ЯВНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, КОИТО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ С ГЛАВОЛОМНА БЪРЗИНА В МРЕЖАТА, А И ПО СВЕТА! НЯМА ЛИ КОЙ ДА СПРЕ ПОРЕДНИТЕ БЕЗЗАКОНИЯ НА ИНФАНТИЛНОБЕЗОТГОВОРНИЯ (И ПОД ВЕЧНА ПРОТЕКЦИЯ) ПРОВОДНИК НА РУСКИ ОЛИГАРХИЧНИ ИНТЕРЕСИ В РОДИНАТА НИ –СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *