Джуджи разкри интересни факти от миналото си

Етикети: , , ,

ДжуджиИзплуваха интересни факти за Деляна Маринова, по-известна като Джуджи от предаването „На кафе”.

Оказва се, че Джуджи е стартирала кариерата си като асистентка на първия изпълнителен директор на мобилния оператор „Мтел” – Владимир Грашнов.
Този факт бе потвърден лично от нея в интервю за Нова тв.
Джуджи дори твърди, че най-хубавите години от живота й са преминали в работата й за Грашнов.

Деляна Маринова обаче бе категорична, че твърденията, че е забогатяла от черни пари на „Мтел”, нямат нищо общо с истината. Нещо повече – за голямо съжаление те са дело на нейна близка приятелка.
Джуджи посочва, че е невъзможно служител като нея да източи пари от компания, в която се осъществява сериозен финансов надзор и за да бъде извършена каквато и да било финансова операция, са необходими четири подписа.

Светът на Джуджи се сринал, когато първият й работодател Владимир Грашнов издъхнал, покосен от рак.
Смъртта на Грашнов я накарала сериозно да се замисли върху това защо човек трябва да губи толкова близки хора в живота си.
Това била най-трагичната случка в живота й до миналата година, когато синът й Константин полетял от шестия етаж на блок заради момиче.

Голямата любов на Константин го заменила с друг. Девойката отхвърляла многократните му опити да се сдобрят.
Тогава 20-годишният син на Джуджи тръгнал да преминава през един балкон, но опитът му се оказал неуспешен и той паднал, след като не могъл да се задържи.
Ко-водещата на „На кафе” и близка приятелка на Гала е благодарна на Господ, че Константин се възстановил почти напълно след тежкия инцидент.

Медиците били изненадани, че изобщо е успял да оцелее при такова падане.
За огромно тяхно учудване обаче той имал само натрошени кости в областта на таза и петата.
Джуджи признава, че дори и в тази тежка ситуация си позволила само веднъж да се разплаче, през останалото време се опитвала да бъде твърда.
В заключение Джуджи посочва, че към днешна дата са изключително близки със сина й и допълва, че смята, че като майка е направила всичко добро за него, пише hiclub.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *