Джаро: Ако играех себе си, щяхте да умрете от скука

Михаил БилаловНе знам коя черта на Джаро е и моя. Гледам да не придавам нищо лично на героите си. Ако трябваше да изиграя себе си, щеше да е безкрайно досадно. Скучен съм, при мен няма нищо интересно. Това каза в “На среща с Люба Кулезич” актьорът Михаил Билалов, прочул се с ролята на мафиота Джаро в сериала “Под прикритие”. “В приказките има и лоши, и добри персонажи. Лошият персонаж дава смисъл на разказа – да се победи злото. В “Под прикритие” борбата срещу злото също цели победа на доброто”, допълва актьорът.

Според него единственото, което пречи у нас, е малкият пазар за кино. “При малък пазар е много трудно да се съизмериш с конкуренцията”, пояснява Билалов.

На въпроса “Как се играе бяс в един човек?”, той отговори: “Не мисля, че се играе. Бясът се живее, той се случва”

Попитан дали Джаро има реален прототип, актьорът каза: “Това не е най-важното нещо, с което се занимаваме. Ние работим, правим образ и после се оказва, че той има някаква прилика с лица от действителността. Така се случват нещата. Не са замислени предварително”.

Актьорът призна, че няма политически пристрастия, нито амбиции. Има висока степен на корупция у нас и това идва с бедността – бедността както в материално, така и в духовно отношение”, подчерта актьорът.

Той е категоричен, че не бива да се свиква с пренебрежението, с дребнавостта, с обидите срещу колеги. “Крайно време е в България да има нормално възпитание и да уважаваме останалите”, призова Михаил Билалов.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Джаро: Ако играех себе си, щяхте да умрете от скука

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *