ДЕСИ ТЕНЕКЕДЖИЕВА КЪМ НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА: ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ГРИГОР ДИМИТРОВ!

Grigor

 

Деси Тенекеджиева видимо възмутена от шума, който се вдига в българските медии, снощи сподели официално изявление на Георги Стоименов, мениджър на Григор Димитров по повод раздухвания скандал.

„След раздялата му с Мария Шарапова, Григор Димитров се озова в ролята на герой на жълт сериал, продуциран от някои български медии. Публикуват се „сензационни новини“ за личния му живот, които не почиват на реални факти и нормална човешка логика. В качеството си на мениджър и близък човек на Григор искам категорично да опровергая написаното. Григор е първокласен спортист, той е пример за много млади хора, които го харесват заради труда, който полага, заради таланта, заради възпитанието и характера му. Като българин бих искал да ви призова да го подкрепим и да му дадем увереност и спокойствие вкъщи, вместо да го правим герой на жълти романи.“ се казва в разпространеното съобщение. Мениджърът на Димитров заявява и че  „няма да се поколебая да търся отговорност за неверни твърдения, разпространявани в медиите.“

Тенекеджиева изразява и възмущението си от факта, че „световните медии копират от българските и госпожицата по този начин наистина попадна на кориците на много издания…редом с Гришо и Мария Шарапова.“ В края на поста си тя също призовава да осигурим на Гришо спокойствие у дома и да му помогнем в трудния период.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *