Десислава Атанасова: Днешното управлението се изчерпва с три думи: грешка, прошка и катарзис

Десислава АтанасоваГЕРБ изкара тежката си артилерия – депутатът Десислава Атанасова срещу депутата от БСП Валери Жаблянов в сутрешния блок на Би Ти Ви.

Атанасова бе категорична, че Коалиция за България проявява невиждано лицемерие да говори за държавност и институции, при положение, че именно те бяха партията, която направи скандалното назначение на Пеевски, Сидеров да председател на Парламентарната комисия по етика и борба с корупцията и не на последно място, назначението на зам.-министър на вътрешните работи за два часа.

Тя бе категорична, че управлението на сегашното правителство се изчерпва с три думи и те са: грешка, прошка и катарзис.

Атанасова поиска да бъдат направени спешни промени в Избирателния кодекс и допълни, че групата на ГЕРБ ще се върне в пленарната зала за гласуването им.

Бившият здравен министър бе категорична, че биха работили в следващото Народно събрание с партиите от семейството на ЕНП.

На въпрос на Атанасова защо парламентът е обграден от заграждения и полицейски кордони, Жаблянов отговори, че такива ситуации могат да бъдат туширани само по един начин и това е изработването на конкретна програма за управление, както и повишаване на доходите на населението.

Той бе категоричен, че БСП не е изчерпана, а отстоява възможно най-градивната позиция за държавата.

Червеният депутат подчерта, че без работещо правителство, предвид ситуацията на балканите, България рискува да влезе в спирала на хаос.

Източник: pravda.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *