ДЕПУТАТИТЕ ПРИЕХА ОСТАВКАТА НА СКАНДАЛНИЯ АНТОН ТОДОРОВ

anton-todorov-645x416

Той се нарече непоколебим войн и се закани: Пак наточвам копието

Днес председателстващият заседанието Цвета Караянчева надхитри опозицията и ги остави без дебати по темата. След кратко колебание завърналият се начело на заседанието Димитър Главчев откри споровете. Иван Ченчев от БСП взе думата и обвини ГЕРБ, че по свобода на медиите те ни класирали до Джибути. „Пред нас е Ямайка. В последните години 100 медии са закрити“, посочи Ченчев. По думите му обаче няма кой да затвори устата на българските медии.

Съпартиецът му Драгомир Стойнев също атакува герберите за това, че за десет дни от експертна и аналитична личност, Антон Тодоров се превърнал в нежелан колега. Според него явлението Антон Тодоров разкривал кухнята на партия ГЕРБ. Той превърнал политиката в мръсна работа и шантаж. „Антон Тодоров е символ на опростачването, влязло през централния вход“, изтъкна червеният депутат и допълни, че това е съвременният прочит на принципа „хляб и зрелище“. Парламентът девалвира, а държавността загнива, констатира червеният депутат.

„Днес берем плодовете на езика на омразата“, включи се и Йордан Цонев от ДПС. Езикът на омразата нямал място в парламента, като от това страда и целият обществен живот. Защо оставката на Валери Симеонов не е днес тук, пита Цонев. Ние ще искаме тази оставка, допълни депутатът.

„Свобода на медиите има“, изяви се и Тома Биков от ГЕРБ. Доказателство за това била именно оставката на Антон Тодоров.

След депутатството Антон Тодоров става журналист. Това съобщи самият той пред медиите след гласуваната му оставка. В профила си във Фейсбук Тодоров благодари за „огромната подкрепа“, която е получил и декларира, че ще продължи битката си за свободна и просперираща България. Тодоров се определи като непоколебим войн и декларира, че острието на копието му досега е било леко захабено, но сега вече е заострено и готово за победи.

„Не е добре да бъдете враг на Антон Тодоров“, предупреди самият той пред журналисти и увери, че не слага край на политиката, вероятно е да има завръщане. Нямало обаче да позволи да се превърне в тегоба за партията на Бойко Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *