#ДАНСwithme готви „Голямото посрещане“ на депутатите в петък

Голямото посрещане„Голямото посрещане“ готвят протестиращите за депутатите, които се събират в парламента в петък за извънредното заседание, на което ще разгледат отново закона за актуализацията на бюджета.

Това става ясно от от съобщение на фейсбук страницата #ДАНСwithme. „ВАЖНО! Вече са ясни датата и часът на извънредното заседание на парламента: 16 август 2013 г., петък, от 10.00 часа. Събиране най-късно в 8 ЗАД и ПРЕД сградата на Народното събрание. Колкото по-рано успеете да дойдете, толкова по-добре. Разпространявайте и канете приятели!“, се казва в съобщението.

Протестиращите ще се опитат отново да обсадят сградата на парламента.

„Голямото посрещане“ е естественото продължение на голямото събитие „#ДАНСwithme 7“. Целта е това събитие да бъде използвано като още един комуникационен канал за случващото се и което ще се случи на протеста. Часът и мястото са примерни и винаги можем да ги сменим според общото ни решение за действие на 4 септември. Няма да се примирим с престъпната безотговорност на хората, които си дадоха ваканция и тяхното отсъствие няма да ни спре да искаме Оставка на правителството и парламентарни избори възможно най-скоро. „Голямото посрещане“ съществува, за да се знае, че на 4 септември рестартираме със страшна сила, че не спираме преди това и за да се разпространяват тези две неща… Така че … разпространявайте и пазете протеста мирен“, се посочва на страницата, в която участие до 17,30 ч. във вторник бяха потвърдили над 2800 души.

Източник: novini.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *