ДАНС крие голи снимки на Мая Манолова, с които я изнудват?!

Мая МаноловаСайтът 1kam1.eu излезе със скандално твърдение, че ДАНС крие компрометиращи кадри за няколко политици, а целта била те да си откупят свободата с идването на Делян Пеевски начело на агенцията. В материала се казва, че за доста полицаи в държавата ни службата им се оказва повече бизнес, отколкото кауза. Някои осребряват властта, която им е дадена заедно с униформата, по различни начини.

Тук не става дума за игрички на дребно, а за много по сериозна игра, за тъмен бизнес, където се рекетират популярни политици с компромати. Според сайта това са излагащи снимки, които са били намерени по време на полицейски проверки и служебни разследвания. Както обикновено, най-доходни са секс-компроматите, като това са голи снимки и записи.

Говори се за информация от службите, в която са замесени доста известни хора, като Сергей Станишев и Кристиан Вигенин, Лютви Местан, Йордан Цонев, известен като Данчо Ментата, за когото се говори, че е бил ВИП жиголо, и други. Тези обаче си плащали порядъчно на ченгетата, за да пазят тази информация и да не излагат тъмните им тайни.

Най-шокиращи сведения обаче се пазели за две дами от политиката – Мая Манолова и евродепутатката Антония Първанова, за която се говори, че си плаща на двама любовници – един в Брюксел и друг в България.

Сайтът твърди, че двете вече са се опарили и изгорели с доста пари да пазят тайната си, защото преди време са посещавали квартири и хотели за любовни сеанси, като местата били оборудвани с камери и микрофони. Записите били по евино облекло, а тайните срещи тогава били с нашумелия й любовник, а сега министър на отбраната Ангел Найденов.

Запознати със скандалната ситуация на БСП-острието Мая Манолова казват, че дамата е заснета толкова често без гащи, че ако притежаващите скандалните записи могат да спретнат цял пълнометражен филм за нейните подвизи.

Антония Първанова незнайно как е попаднала в този изобличителен списък, но снимките с нея правели впечатление с това, че била запечатана в доста неприлични пози.

Говори се, че Мая Манолова прави всичко възможно да прибере от архивите на ДАНС компроматните си голи снимки с назначаването на Делян Пеевски за шеф на агенцията, но това се оказало невъзможно след проваленото му назначение.

Източник: bulgaria-news.bg

3 коментара по “ДАНС крие голи снимки на Мая Манолова, с които я изнудват?!

  1. „ДАНС крие голи снимки на Мая Манолова, с които я изнудват“?! Цитат.
    Нека добре ги пазят! Дано не изтече „голата информация“ за този урунгел! Не стига, че непрестанно се натрапва на хората по всички медии, а сега и гола!!! Доган няма ли да се намеси – да я забули с червеното знаме!

  2. Аман от пачаври , които се правят на „светици“. Ч е сега с подкрепата на агент Местан цъфнаха и в парламента да си пооправят финансие. Busters!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *