Дават 2000 лв. награда за името на мъжа пребил таксиджия

Фоторобот

МВР разпространи фоторобот, изработен по показания на свидетелите. Мъжът е на видима възраст 25-30 години, висок е 170-180 см, с бяло овално лице, къса черна коса, тъмни очи. Има порезна рана на дясната длан. Гражданите, които имат информация, могат да се обадят в дежурната на Четвърто РУП в Пловдив на тел. 62-71-68.

Награда от 2000 лева обяви Велизар Гачев, син на жестоко пребития таксиметров шофьор Методи Гачев. Парите ще получи този, който съобщи името на мъжа, който на 25 май сутринта нанесе тежък побой на таксиста, съобщава електронното издание marica.bg.

Криминалистите от Четвърто  районно търсят четирима свидетели, които могат да помогнат при разпознаването на садиста. “Надявам се тези, които разпознаят нападателя от фоторобота или имат някаква информация, с която могат да помогнат на разследването, да се обадят. Тази с нищо непредизвикана жестокост трябва да бъде наказана”, категоричен е Велизар Гачев. Шофьорът от фирма “Лидер такси” бе зверски пребит от мъж на улица “Ж. Кюри” в “Капана” в нощта след първите абитуриентски балове.

Животът на Гачев е спасен от живеещ в кооперация на ул. “Жолио Кюри”, който се намесил, преди хулиганът да довърши таксиста. Раните по главата на шофьора са изключително тежки, хулиганът е блъскал главата му в ръб на сграда. “Лицето му е буквално раздробено. Дори хирурзите, които са виждали какви ли не травми, бяха шокирани”, разказва Велизар.

Криминалистите провеждат мащабно разследване. Проверени са всички камери в района, разпитвани са служители от персонала на нощните заведения в “Капана”. Продължават проверките в спешните центрове и частните болници, тъй като нападателят явно има сериозна рана на ръката. Кръв е открита по стъклата от фара на таксито.

Източник: lubopitnoto.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *