Гърдите на Андреа й виснаха до пъпа! Амортизирал силикон?!

АндреаАндреа качи снимка  в социалната мрежа снимка, на която е на участие и морно е приседнала на стол до сцената.

Тя се е навела и бюстът й се държи на магия от сутиена, а зърната почти са изскочили. Най-вероятно е искала феновете да изпаднат в захлас от “пъпешите” й и да изръкопляскат, но вместо ръкопляскания, отзивите са, че пъпешите са малко попрезрели.  Те наистина висят със страшна сила, не само заради земното притегляне, но и заради многото силикон, който най-вероятно се е амортизирал.

Плътта и това под нея прелива и се разлива на всички посоки и никакъв силикон не може да помогне да направи гледката по-приятна. Дори кравешко виме изглежда по-стегнато от висналите прелести на певицата.

Феновете обаче я успокояват, че положението е поправимо. Достатъчно е да се махне стария силикон и да се сложи нов. Вярно е, че струва скъпичко, но поне гледката ще бъде по-поносима и по-приятна за окото. Нека Кубрат се бръкне в джоба, за да поправи визията на любимата си, съветват едни. По-скоро самата Андреа трябва да се бръкне, твърдят други. Тя има повече пари от Кубрат и нищо не й пречи да събере хонорара от няколко участия и да го даде на пластичен хирург.

АндреаИзточник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *