Грозно адско изчадие крие тайната на вечния живот!

Голо сляпо кучеДокато човеците се борят от векове да достигнат съвършенство и са безсилни пред огромен брой болести, в недрата на планетата Земя живее странно същество, което сякаш не е подвластно на природните закони. Дълбоко в себе си то пази тайната на вечния живот.

Тази ужасяващо грозна твар сякаш е почти съвършена. Не изпитва болка, никога не боледува, устойчива е дори и на най – силната смъртоносна отрова, способна е да създава поколение от раждането до смъртта си. Животът им протича без никакви признаци на стареене, мозъчните функции и двигателният апарат се запазват непокътнати до самия край.

Колкото и странно да изглежда, става въпрос за голото сляпо куче. Според човешките разбирания, то се нарежда сред най – грозните създания на Земята. Учени обаче разкриват, че именно това странно създание пази тайната на дълголетието и вечния живот, и го определят като едно от чудесата на природата.

„Бихте ли могли да си представите, че това толкова неугледно създание е истинско чудо на природата? Трудно е да го сторите, но именно в него се крие тайната, която ще позволи на хората да живеят по 200 и повече години. Фактът, че живеят десет пъти по – дълго от всички останали дребни гризачи на света говори сам по себе си” – споделят австрийски експерти.

Учените са категорични, че именно тези страшни на вид изчадия крият в себе си тайната за човешкото безсмъртие. Разкриват, че цели 93 % от гените на голото сляпо куче са сходни с тези на човешките същества и благодарение на тях генетиката в близко бъдеще ще достигне до нови и уникални разкрития.

5 коментара по “Грозно адско изчадие крие тайната на вечния живот!

  1. „ужасяващо грозна твар, най – грозните създания, толкова неугледно създание, страшни на вид изчадия“ … е какво ли ви убягва още да го наречете това създание. Жално ми стана чак. Едва ли в други чуждестранни статии се използват толкова груби термини.

  2. А дали това дълголетие и другите плюсове които се крият в това животинче не се дължат на факта, че то живее под земята и не е изложено на отватително замърсения въздух който ние хората дишаме (сравнявам го с хората заради 93%-товото сходство на гените)? Въздухът който умишлено умесват с какви ли не вредни препарати и химични вещества? Е как няма да живее 10 пъти повече… под земята ги няма мръсотийте и боклуците на който нашият организъм се излага всеки ден. Помислете над това!

  3. Няма по-ужасно изчадие и твар от този който е писал статията ! Всяко животно си има своята красота ! А този дето е писал статията да вземе да се скрие !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *