Грандиозни скандали тресат от два дни щаба на „новия политик“

СнимкаНай-финансово напомпаната кампания е пред провал, отчитат активисти и симпатизанти по места, твърди режисьорът и главен организатор на Движение 22 септември Евгени Михайлов.

Намерението на популиста-русофил за възстановяване на наборната служба отблъсква младите избиратели отчитат социолози, близки до банката, финансираща кампанията на Бареков.

Само за два дни след Гергьовден се забелязва видим отлив на младежи от предизборните прояви на шарената коалиция. Много са и разочарованите от необмислените обещания за безплатни лекарства, образование, таблети и увеличени детски помощи, обслужващи главно циганския електорат. Членове на ВМРО недоволстват, че партията им е използвана като изтривалка и се хвърля петно върху организацията им. Дори партньорството им преди години с „Лидер“ на Ковачки не им е носило толкова негативи като сегашната авантюра.

„Торбата с щедрите обещания започва да се прокъсва и да дава обратен ефект“ е най-честият коментар на препатили в множество кампании изборджии. Циркаджийските номера на Нешка и Росен Петров допълнително отблъскват заблудените десни, повярвали в началото на елейните слова на костинбродския фалшификатор.

Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *