Горещо! Кучкова си показа прелестите в социалната мрежа!

Етикети: , , , , ,

КучковаПо всичко си личи, че Кучкова упорито се опитва да подражава на Златка Димитрова. Разликата между двете плеймейтки обаче е, че Димтрова бълва в социалните мрежи селфи след селфи, на което прави шантави и понякога дори абсурдни физиономии. Кучкова обаче определено успя да прикове вниманието, и най-вече мъжкото, към себе си с последното фото, което си направи, а то бе именно на …ГЪРДИТЕ ѝ!

Елена реши, че трябва да е по-изобретателна от другите миски , плеймейтки, певици и всякакви подобни и си щракна най-скъпата част от тялото- гърдите. На въпросното селфи Кучкова изобщо не е разгърдена, нито гола, но определено успя да предизвика мъжкия интерес и въображение. Дали целта ѝ е била да покаже за пореден път гърдите си публично, или искаше да загатне нещо друго, за сега не е ясно, но впечатление направи и розата, която Кучкова е сложила на краката си.

В последно време плеймейтката на няколко пъти намекна, че се е разделила със супер богатото си гадже, за което не спираше да говори в Къщата на “ВИП Брадър”, и най-вероятно сега се опитва да му натрие носа, като показва, че има и други мъже, които да я ухажват с цветя. От селфито с розата, което Ели публикува в социалните мрежи обаче, повече внимание събраха гърдите ѝ, които бяха изкарани на показа, отколкото нежната роза, положена в краката ѝ, коментираха колегите от skandalno.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *