Глория стана на 41-а, все още „хваща окото”!

ГлорияПевицата едва се върна от Щатите и го удари ударно на мероприятия – снима нов клип, дава интервюта, прави участия. Единствената „екстра”, която Глория си позволи е да отбележи поредния си рожден ден, забелязаха от kliuki.bg.

Певицата, естествено, беше обградена от най-близките си приятели и роднини, майка си, дъщеря си и „зетя”. Докато Глория и Симона се снимат сред гигантски букети, а гостите ръсят благопожелания, „младите” на партито тихичко отбелязват твърде личен празник.

Дъщерята на изпълнителката и нейният избраник – Симеон Данев също са имали повод да почерпят. Сладката двойка просто отбелязва годишнина. Вярно, тийнейджърката поздрави с трогателно послание Глория, но след това посвети цялото си красноречие на своя любим:

Симона все още е „момичето на мама“, но пиленцето се кани да отлети от гнездото.

На тази възраст е малко наивно и забавно за по-опитните да се говори за годишнини, но пък любовта им със сигурност е искрена! Глория очевидно е дала благословия за връзката на Симона. Доказателство за това беше, че цялата рода на момичето беше поканена на бала на Симеон.

Фолк-дивата отсъстваше заради участията си в Америка, но такива са рисковете, когато имаш звездна „тъща”. Глория и Симона и без това празнуват и се движат навсякъде заедно.Глория на 41

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *