Глория и щерка й едновременно признаха: Имаме си гаджета!

Глория и СимонаГлория разкри, че в живота й има  нова любовна тръпка, но това не е сценичния й партньор Светльо, с когото танцуват  в „Денсинг старс”.

Колкото и да се опитват да ги спрягат папараците, за нея Светльо е малко момче е и отличен партньор и приятел, но за интимни отношения не може да става и дума.

Дъщеря й Симона сподели, че също си има гадже и то от цял месец, обаче още не се е осмелила да го запознае с майка си.

В семейството явно двете жени са щастливо влюбени, обаче примата на фолка е недоволна, че Илия Загоров изобщо не се грижи за детето си. Нито праща пари, нито се среща като баща с нея. Симона има нужда от мъжка ръка, категорична е певицата. Вкъщи аз съм и майката, и бащата и затова винаги излизам лошата. Едно дете не е виновно за развода на родителите си и не бива да бъде наказвано заради него. Става тийнейджър, има проблеми, които трябва да се решават от двамата родители. Но той избяга и остави цялата отговорност на мен, жали се певицата. Като ме се разсърди мама, по цяла седмица не ми говори, но аз пак я обичам, признава красивата Симона, която тайно се надява майка й да се омъжи и да охлаби контрола.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *