ГЕРБ няма да прави коалиция с никого

Бойко БорисовЛидерът на партията Бойко Борисов заяви, че ако няма 121 депутати след изборите, ще върне мандата. Той е категоричен, че изключва съюз с Реформаторския блок, като им препоръча да си „правят коалиция с БСП и да си слушат Драгалевския си вожд – Иван Костов”.

Борисов каза, че не водя задкулисни преговори с никого – нито с АБВ, нито с ДПС, „Атака“, БСП, ББЦ. Според него една от първите задачи на следващата власт трябва да е отстраняването на шефа на БВБ Иван Искров, тъй като КТБ умишлено не се оздравява. Бойко Борисов коментира, че Симеон Дянков е направил най-доброто за България – осигурил „постна пица“, но пица. „А сега няма да има и пица”, заключи Борисов.

Един коментар по “ГЕРБ няма да прави коалиция с никого

  1. Още няколко дни ни делят от момента, в който ГЕРБ ще загуби своята досегашна идентичност, ще започне да плаща и да се черви за чужди безобразия. Досега винаги ГЕРБ се открояваше ясно, признаваше грешките си, излизаше от незавидните ситуации, дори с цената на отказване от власт, беше предпочитана партия от българските избиратели (включително и от мене).
    Отсега-нататък ще трябва децата и внуците ни да четат учебниците на Корман Исмаилов ( вероятно – написани отдясно-наляво), да бъдат пазени от жабока-генерал – Атанасов. Темида ще е вдъхновител на Лукавски в неговата честност и безпристрастност, а застаряващите чичковци ala-Барозу от Европейските комисии ще се правят кавалерски, че не забелязват изпод очилцата си бръчките по вратлето на архи-дипломатесата ни Пръмова, но добре ще усещат нейната червена и подла душица. Какъв срам и позор! Не съвпадението на програмите прави човека, а човекът прави съвпадения в програмите. Хората се попривършиха. Ясен съм пред съвестта си за следващите избори,(а те ще са скоро), независимо от новата коалицийка, защото е уродлива и крехка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *