ГЕРБ внесе нов вот на недоверие, отново заради липсващото министерство

Лиляна ПавловаНай-голямата политическа сила категорично отказва да признае днешните дебати, които текат в парламента, според тях заседанието е нелегитимно и е погазена Конституцията.

Парламентарната група на ГЕРБ внесе нов вот на недоверие срещу правителството на Пламен Орешарски, отново заради измисленото и липсващо министерството на инвестиционното проектиране.

Документите бяха внесени от Лиляна Павлова, Димитър Главчев и Димитър Лазаров. Вотът е за провалената политика на правителството в областта на инвестиционното проектиране. От ГЕРБ категорично отказаха да признаят дебатите, които текат в момента в парламента, тъй като според тях заседанието е нелегитимно.

„Днес бяха грубо и брутално погазени конституционните права. Не може ръководството да погазва своите правила и ние искаме тяхната оставка”, обяви Павлова.

Красимир Велчев заяви, че ГЕРБ са готови отново да напуснат парламента. „Няма да допуснем да се гаврят с нас. Този парламент е пълен с ченгета и доносници на ДС. Днес беше извършено едно политическо насилване и ако се наложи, ние отново ще напуснем парламента, заяви той.

Източник: bulgaria-news.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *