Гей скандали в БСП. Станишев зарязал Янаки Стоилов заради Кристиян Вигенин

Станишев зарязал Янаки Стоилов заради Кристиян ВигенинСайтът Разкрития припомня сексуалните подвизи на лидера на БСП и Партията на европейските социалисти Сергей Станишев. Първият вестник, който започна да пише открито за сексуалната му ориентация беше многотиражният седмичник „Уикенд“. По онова време таблоидът беше под влиянието на Алексей Петров. Нищо чудно, Трактора да държи компромати за Станишев за гей-връзките му, затова го въвлече в компроматната си война срещу Бойко Борисов, която мина всички граници. Най-вероятно бившият агент на ДАНС, назначен от Сергей Станишев, даде на лидера на БСП анонимката с подслушванията.

Столетницата БСП вече се дели не само по политическа, но и по гей ориентация. В партията от известно време има още един лагер – на зарязаните от бившия премиер Сергей Станишев любовници. Естествено става дума за мъже.

Това разкритие направи българската рок легенда Ицо Петрофф.

“Хората не знаят, че понякога много важни за държавата решения са взимани на базата на гей любов. По-точно – един управляващ дава любовта си на друг и така запазва поста си в държавата”, твърди Ицо Петрофф, който също е популярен със обратната си сексуална ориентация.

“Само се замислете защо Янаки Стоилов сега е твърда опозиция на Станишев? Просто защото Сергей го заряза заради по-младия комсомолец Кристиян Вигенин. Но да не навлизам толкова дълбоко в техните интриги”, изтърва се рокаджията.

Станишев зарязал Янаки Стоилов заради Кристиян ВигенинЗа друга гей интрига писахме в Разкрития вече няколко пъти. А именно за връзката на Станишев с младите гейове Азер и Мехти Меликови. Първият бе шеф на “Информационно обслужване” – фирмата, която брои гласовете на изборите. Той проведе и жестока предизборна кампания срещу Бойко Борисов през 2009 г.. Близнакът му Мехти пък е живял заедно с пиара на президента Георги Първанов – Петър Грудов от Бургас.

Няма нищо чудно в тези факти, защото и в цял свят е така. Гей мафията е много силна, техните представители са изключително интелигентни, умеят да се нагаждат и оцеляват, ръководят много от важните световни браншове.“

Моника Йосифова роди на 1 май 2011 година дъщеря на Станишев в клиниката за ин-витро осеменяване на д-р Щерев.

6 коментара по “Гей скандали в БСП. Станишев зарязал Янаки Стоилов заради Кристиян Вигенин

  1. ТОВА СА ПРОВОКАЦИОННИ ИЗКАЗВАНИЯ КОИТО НЕ ОТГОВАРЯТ НА ИСТИНАТА. ПО ТЕЗИ ВЪПРОСИ ГОВОРЕТЕ С ЯНЕТО И ББ.

  2. „Моника Йосифова роди на 1 май 2011 година дъщеря на Станишев в клиниката за ин-витро осеменяване на д-р Щерев“.
    Никой не съобщава името на „осеменителя“.
    Може би е „незнайният войн?“

  3. Той си е педерасин,това не му пречи да има деца.Но си е мезен гей.
    Това не е незаконно.Лошото,че е крадец,олигарх и тормози народа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *