Галена, спри се! (Стилът й стана манджа с грозде)

ГаленаГалена, спри се! Ограничи се само около чалга проектите си и фолк стила си и не се опитвай да огряваш на други фронтове. Този професионален съвет дадоха колеги на фолк дивата Галена, втрещени от последните й напъни в пънка, рапа, хауса и какво ли още не.

Модната й линия пък бе черешката на тортата, пишат от HotArena.net.

Новоизлюпената дизайнерка се прицели към пънка на Вивиан Уестууд, който обаче е примесен с чалга културата и официални вечерни тоалети. Смесицата от стиловете би накарала всеки пънкар да си пререже вените, коментират дизайнери.

Пънкът пък не е единствената непристъпна територия, в която стреля хубавата фолкаджийка. Фолк дивата се насочи и хаус музиката. През уикенда Галена се развихри на Слънчев бряг на парти с диджей Маскота и веднага се зарече, че следващият й хит ще бъде с хаус звучене, писа „Всеки ден“. Пази, боже, глухо да прочуе!

И като към цялата картинка прибавим рап дуетите й с Криско и 100 кила, вече наистина се получава манджа с грозде! Може да се уверите от снимките в галерията по-долу.

Модни и музикални специалисти са вдигнали ръце от напъните на Галена и най-сърдечно й се молят: Галена, спри се! От всяко дърво свирка не става!

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *