Галена се омъжи тайно в Тайланд! (ФОТО)

Галена и ГалинЯвно Галена си е взела отпуска след натоварените дни покрай зимните празници. Поп фолк певицата се издаде, че е на почивка в Тайланд и не е сама. Тя се радва на екзотичната си ваканция с дългогодишния си приятел Галин. Галена публикува снимки в социалната мрежа и зарадва феновете си.

Като всички известни у нас, и Галена се пропусна да се изфука с почивката си. Първо тя публикува фото, на което се припича по банска на тайландски плаж, а после направо взриви профила си в социалната мрежа като качи снима, чието заглавие е „Нашата тайна тайландска сватба“, пишат от Хот Арена.

На фотото тя и Галин се целуват, накичени с тежки златни корони, но така и не става ясно дали певицата си прави майтап или наистина тя и богатото й гадже да взели участие в тайландска сватбена церемония. Някои от почитателите на певицата смятат, че заглавието на снимката е майтап, а други са убедени, че тя и Галин наистина са се взели по тайландски обичай.

„Честито на Галена. Много се радвам за нея и Галин!“, „Какво честите? Галена си прави шега, надали се е омъжила в Тайланд!“, коментираха феновете на поп фолк дивата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *