Галена отново скандализира с неприлично поведение! Този път се заигра с фенка!

ГаленаЧалгаджийката Галена демонстрира невероятно палаво и мръснишко поведение на едно от последните си участия. Горещата изпълнителка се заигра фатално с разгорещена фенка на сцената, пред очите на всички посетители и гости в заведението.

Фолк звездата Галена предизвика истински фурор с неприличното си поведение пред аудиторията на участие. Красавицата се държа изключително мръсно в компанията на фенка от публиката. Между двете красавици имаше невероятно привличане и изглеждаха така, все едно между тях прехвърчат искри. Галена и разкрепостеното момиче взривиха цялата зала, а публиката не отлепяше очи от тях.

Сцената, която се разигра по време на поредното участие на певицата Галена в популярно заведение, наистина не е за изпускане. Фенка на фолк изпълнителката се качи на сцената уж да поанцува и направи нещо наистина взривяващо. Без никакви задръжки, момичето налетя на фолкаджийката Галена и дори започна да я опипва по тялото. Изненадващо, Галена обаче изобщо не се притесни от почитателката си и дори напротив…. Двете красавици тряснаха цялата аудитория в земята с горещия си любовен танц.

Чалга звездата Галена направо е непредсказуема по изяви и участия. Феновете и почитателите й винаги остават изумени от изпълненията й на сцената, а тя не спира да ги изненадва всеки път. Какво ли ще направи на следващото си участие…!?

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *