Гала я РАЗБИ! Унижи Лияна с нейно видео от ВИП Брадър

Лияна и ТервелПевицата за пръв път видя какво всъщност е мнението на всички съквартиранти и зрители за нея.

На истинско унижение в ефир беше подложена Лияна тази сутрин. В предаването си „На кафе“ Гала излъчи непоказвани кадри от интервюто с чалгаджийката, засягащи поведението й в Къщата на ВИП Брадър. И по-конкретно, безогледните й свалки първо с Тервел Пулев, а след това с Павел Чернев и Мариан Кюрпанов, пишат от kliuki.net.

Така певицата беше изправена за пръв път пред грозната действителност без да има как да увърта, че е гледала на всеки един от тях „като на братче“. „Какво братче бе, Лили, Павел си навря лицето в гърдите ти“, не издържа на нелепите приказки дори и опитната водеща. Естествено, не беше подминат и прословутият момент, когато Тервел бръкна под хавлията на чалгаджийката. И макар ясно да се вижда, че ръката му е на едно доста интимно място, тя упорито си твърди, че боксьорът я е хванал за бедрото. И тя охкала, защото я боляло.

За капак на всичко, Гала пусна на Лили да изгледа коментарите на другите съквартиранти за нея. Които не бяха особено ласкави. „Тя е такава, разбира единствено от бой. Мъжът й трябва да я набие, за да й дойде акъла“, изцепи се първата изгонена от шоуто – Еделвайс. „Не е вината само в Тервел. Лияна му се увърташе. Какво прави тя в леглото му нощем? Не той ходеше при нея, а тя при него“, заяви и Ваня Червенкова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *