Гала плаши гаргите в ефир заради Венета Райкова! (ФОТО)

Гала плаши гаргитеГала шокира българската домакиня и зрителка с потресаваща прическа!

Оказа се, че водещата крие още изненади в сряда сутрин, а не как в едно предаване успя да сбъдне мечтата на Павел Чернев и да му разбие сърцето. Зрителите на „На кафе” видяха как топ-гримьорка превърна политика в Александър Стамболийски (чиято роля мечтае да изиграе. Малко преди това обаче нетактичната Гала попита в прав текст Чернев дали е бил средство в играта на Лияна да докаже, че не е леконравница!

След като свърши записът от гостуването на ВИП-съквартиранта, водещата се появи неузнаваема. Като Джужи с характерния си кикот сподели – най-накрая дочакала дружката си да се появи с естествената си коса.

Оказа се, че за шока от безумната фризура на Гала, драгите зрители трябва да благодарят на вечната Венета Райкова. Водещата на „Горещо” за едно денощие не само успя да се забърка в скандал, който да я рекламира доволно. Тя изнудила Гала да й обещае, че ще се появи с потресающите къдрици в ефир!

Лицето на „На кафе” неясно по какви причини – приело молбата. А виновникът за безобразието е ясен. Венета преди дни публикува снимка, на която са тя, Гала и фризьорът им – Валентин Цветков!

Източник: kliuki.ws

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *