В ефир: Цветанов нахлу светкавично при Сергей Станишев

Цветанов и Станишев в БТВБившият вътрешен министър Цветан Цветанов се вряза рязко в предаването „Тази сутрин“, без да има предварителна покана за ефира.

Докато говореше лидерът на БСП Сергей Станишев, Цветанов бе включен по телефона за реакция по обвиненията за нерегламентирано подслушване на политици, бизнесмени и магистрати.

„Аз съм тук, близо до вас, в предизборния щаб на ГЕРБ, така че мога да дойда до 3 минути” , заяви Цветанов и действително пристигна в студиото. Въпреки отказа на Станишев да разговярат съвместно, Цветанов се ръкува с него и седна в студиото.

МВР не е плод и зеленчук, така бившият вътрешен министър и настоящ шеф на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов се защити от обвиненията на червеният лидер Сергей Станишев, че по негово нареждане политици, бизнесмени и магистрати са били подслушвани нерегламентирано.

Станишев намекна, че Цветанов не му е на ниво, като заяви, че ако се случи обратното Цветанов да е в студиото – от БСП ще му пратят специалист по темата. Заповядайте винаги, когато аз съм тук, толерантно покани отстрещната страна министърът.

Двамата се обвиниха взаимно по вчерашния сигнал до Станишев, който той широко разгласи, че са подслушвани видни лица от българсикя елит.

Лъжа е, че има незаконно подслушване, има строг регламент за това и няма как да се случи, контрира Цветанов. Ако се докаже, че съм разпоредил незаконно подслушване ще изляза от политиката и ще се извиня на всички българи, пое ангажимент Цветанов. Той поиска същото и от Станишев. „Ще имате ли доблестта да се извините? Един политик от вашия ранг трябва да борави не с хипотези, а с доказателства”, бе категоричен Цветанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *