Въоръжен грабеж преди минути! Задигнаха над 100 000 лв. от EasyPay

ГрабежПетима въоръжени с маски обраха офис на EasyPay в столичния квартал „Слатина“, от инкасо кола на компанията са отмъкнати 100 000 лева. Бандитите са изчезнали с малък автомобил с тъмен цвят. При грабежа в колата е бил само шофьорът, но маскираните му ударили няколко шамара. Другите служители са били вътре в офиса. В офисите на Easy Pay се плащат сметки за битово-комунални услуги, данъци, телефони и кабелна телевизия. Освен това се правят парични преводи, включително и за чужбина.

Обирът е станал около 18,40, минути преди офисът да затвори, предаде репортер на БЛИЦ от мястото на инцидента. Самият офис се намира в базар между улиците „Слатинска“ и „Гео Милев“. Инкасо автомобилът е спрял откъм задния му вход. Полиция е отцепила мястото и осветява земята за установяване на следи от обирджиите. Униформени разпитват и служителите на EasyPay.

Най-вероятно обирджиите са наблюдавали предварително в кой час парите се товарят в инкасото.

По непотвърдени данни към момента, сумата може да е доста повече от 100 000 лева. Очевидци, навъртали се в района, свидетелстват, че полицаите коментирали за 250 000 лв.

Красен БУЧКОВ, БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *