ВЪОРЪЖЕНИ ОБРАХА КЪМ 300 ХИЛЯДИ ЛЕВА ОТ ИНКАСО АВТОМОБИЛ

5763285

Тримата нападатели избягали с черен джип

С около 300 хил. лева са избягали извършителите на въоръжения обир на инкасо автомобил в столичния квартал „Овча купел“ 2. Сигналът за въоръжения грабеж на територията на ж.к.“Овча купел“ 2 е получен в полицията снощи, минути преди 23 часа. Според първоначалната информация, отнета е сума от автомобил, извършвал инкасова дейност. Откраднатата сума е около 300 000 лева, твърди БНР.

При случая няма пострадали, уточняват от пресцентъра на МВР, въпреки че първоначално беше съобщено за ранен охранител. Полицията е предприела оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия, които продължават и в момента.

Парите са били в инкасов автомобил, а нападателите са атакували точно в момента, в който охраната е прехвърляла чувалите в центъра. Извършителите са избягали от мястото с джип. Те са били трима мъже – въоръжени и с маски. Охранителите на центъра са леко пострадали. Единият е бил ударен по главата с твърд предмет, вероятно дръжка на оръжие. Мъжете са били прегледани от пристигналия на място екип на „Спешна помощ“ и са освободени за домашно лечение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *