ВТРЕЩИ всички! Галена налапа микрофона на сцената

ГаленаГаленчето втрещи всички с неприличните си изпълнения!

Чалга звездата Галена и този път трясна цялата публика в залата по време на последното си изпълнение, но този път не с голите си изцепки. Певицата очевидно е доста изобретателна и реши да скандализира аудиторията като покаже малко неприлични изпълнения с….. микрофона в ръцете си.

Всички фенове и почитатели на фолкаджийката Галена изпаднаха в истерия от скандалното й поведение. Докато изпълняваше един от култовите си хитове на сцената, фолк фурията се заигра фатално с микрофона си. Микрофонът на Галена бе толкова близко до устните й, че тя почти го бе…. лапнала. Веднага щом видяха какви “мръсотии” върши чалга звездата на сцената, мъжете в залата не отлепяха очи от Галена.

Очевидно това й е в кръвта на Галена да прави какво ли не на сцената, за де е оригинална. Според наблюдателни фенове обаче певицата наистина е лапнала микрофона и дори си е позволила да прави още по-скандални неща с него от това, което се вижда на снимката.

Едно е сигурно – тя определено води в класацията за най-непристойно поведение по време на участия. А Вие какво ще кажете, какво прави Галена с микрофона си!?

Източник: kliuki.ws

2 коментара по “ВТРЕЩИ всички! Галена налапа микрофона на сцената

  1. Естествено, като сте неграмотни и елементарни, ще кажете сигурно и че го е изяла след участието. А по принцип дори псевдо журналист, като тази хиена, написала тази статия трябва да знае какво представлява динамичен микрофон и как се държи по време на изпълнение. Защо търсите сензация или скандал там, където те липсват под всякаква форма?! Дано разбирате, че просто очерняйки нечие име, с цел да изпъкнете не прави кариерата ви на журналист блестяща. :) Галена също има своя случай, но той е от друго естество и няма нищо общо това как държи микрофона си.

  2. айде ко толкоз объркала се е кфо държи xD все пак основната и професия е сходна ама с друг „микрофон“ xD

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *