Врачката на елита: Тази година до Бойко ще има жена

Стоянка МитеваНяма да има земетресения и наводнения, страшното мина, прогнозира димитровградската Касандра.

Стоянка Митева е популярна в Хасковски регион като врачката на елита. Димитровградската Касандра не един и два пъти е помагала на полицията за разкриването на убийства. Преди няколко години при кървава драма, в която в бригадирското градче бяха разстреляни семейство Махмуд, тя предсказа, че убиецът е имал съучастник и ще бъде заловен няколко часа след извършеното от него.Близо ден след предсказанието й криминалистите действително закопчаха физическия убиец на съпрузите Недялко-Момата и се оказа, че по време на екзекуцията им той е бил прикриван от втори човек. Още на третия ден след изчезването на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов тя посочи, че той вече не е сред живите. Хората, които са се докоснали до нея, казват, че е гадателка, която не греши, пише „Стандарт“. Каквото е казала, станало е!

Една от най-любопитните предсказания за 2013 година на Стоянка Митева е, че до премиера Бойко Борисов ще застане жена.

– Каква ще е 2013 година за България? В икономическо състояние как ще е държавата, ще олекне ли малко на българина?

– От тази година поне още три години няма да ни олекне. Трябва да затягаме коланите. Най-много работа ще имат лекарите, защото българският народ е толкова измъчен вече, че освен физически не издържа и психически.

– През миналата година ни връхлетяха природни катаклизми. Загубихме хора в наводнението в с. Бисер, земетресението в Перник остави много без дом, благосклонна ли ще е природата през тази година?

– Няма да има земетресения и наводнения като през миналата година. Това, което беше, мина! По-скоро ще има пожари. Много ще е топло времето. Жегите ще са гадни и ще ни морят. Земетресението в Перник е природа. В с. Бисер наводнението обаче не беше никакво природно бедствие. За него отговорността трябва да поемат военните. Те да кажат какво премълчаха там и точно каква е истината за тази спукана стена на язовир „Иваново“.

– А за толкова прогнозирания край на света през декември миналата година какво ще кажете? Какво е вашето тълкуване?

– Аз съм го отрекла като същински край много отдавна, още преди години. Но сега е времето на психолозите, те ще имат много работа. Те ще са много натоварени през идните 2-3 години. Хората ще са много болни, и то предимно от психически заболявания. Лошото е, че това ще се случва и на много млади хора.

– В такъв случай какъв път трябва да изберат младите хора в България?

– Да искат управляващите да слязат при тях и да кажат коя е истината за рецесията и беднотията на народа ни. Това е мисия на младите! Сега е времето да излязат, ако трябва на улицата, и да изискат обяснения от властимащите! Младите трябва да разберат, че изборът винаги е техен!

– Като заговорихме за избор, предстои първият референдум в най-новата история на България? Какво ще се случи?

– Пълен провал! Този референдум е безсмислен и хората няма да излязат да гласуват на него. Не му е до Белене на българския народ в момента. Но Белене ще има! До две-три години ще стане и ще го строят руснаци!

– Предстоят и парламентарни избори, какво ще се случи на тях? Кои ще са следващите управляващи?

– С моите усещания знам, че на следващите избори ще влязат в парламента 6 партии. Бойко правителство сам няма да направи, още две партии ще има около него. Това ще са нови хора, с които отсега се подготвят нещата. Борисов трябва най-после да се събуди, стига са го лъгали! Стига с тези Калинки около него! Той трябва да разбере, че почти няма читави хора около себе си. Искам да кажа точно и ясно: Бойко Борисов не е лош човек, но хората около него са лоши. След следващите избори виждам близо до Бойко Борисов една жена.

– Да не би да искате да кажете, че премиерът ще се задоми най-после?

– Не. Тази жена ще е новият му вицепремиер. Тя ще е и новият финансов министър. Няма да й кажа името, защото тя е много популярно лице и в момента и не искам да й правя предварително реклама. Тя е икономист и ще бъде препоръчана от Европа, ще бъде одобрена и от Евросъюза.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *