Волен Сидеров: Не съм вземал пари от ДПС!

Волен СидеровНашата позиция в парламента не е свързана с пари, а с държавническа позиции – да се спре лошото управление на ГЕРБ. А сега Орешарски трябва да покаже какво може и в зависимост от това, което прави, го критикуваме или подкрепяме. Това заяви по ТВ 7 лидерът на Атака Волен Сидеров.

В отговор на зрителски въпрос Сидеров категорично отхвърли обвиненията, че е държавен предател, тъй като винаги е отстоявал своята кауза, че ДПС няма място в управлението на страната.

Аз съм се борил толкова години срещу ДПС, затова е клевета, че съм продал България на ДПС, отсече Сидеров и попита: Къде бяха политиците, когато цели 8 години ДПС управляваше заедно с Царя и БСП?

Сидеров отхвърли и обвиненията, че Атака е била финансирана от партията на Доган. По думите му тези манипулации били тиражирани от Сезгин Мюмюн, когото вече е осъдил в съда.

Приказките, че ДПС са финансирали Атака не отговарят на истината и съдът доказа, че сигналът на Сезгин Мюмюн е  фалшификат.

Той изтъкна, че политиката и личният живот не трябва да се смесват. Неговата кауза като политика не се е променила, винаги е била една и също и преди и след раздялата Капка. Сидеров обаче не скри, че винаги се е борил срещу хората с друга ориентация, които много често са обект на  скритите зависимости, да бъде изнудван и притискан за различни неща като политик.

Волен Сидеров отново сподели, че Атака не приема нахлуването на толкова много бежанци в България. По този повод те са внесли предложение да бъде наложен мораториум. Дали той ще бъде гласуван от БСП, ДПС и ГЕРБ, за да стане реалност ще покаже кой как гледа на националните интереси.

Внесохме мораториум за приемането на бежанци…То може да стане реалност, ако не се приеме – означава, че ДПС, БСП и ГЕРБ не са патриоти, заяви националистът и добави: Много сме патили българите от угода към велики и по-малко велики. Нека първо да се пооправим, тогава да помагаме, нашият народ винаги е бил милостив и  ще го направи, но не и в този тежък момент, посочи Сидеров.

Източник: faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *