Волен БЕЗ ИМУНИТЕТ до 2 седмици – или БЪЛГАРИЯ ОСТАВА БЕЗ ЕВРО ПАРИ!

ВоленЦяла България може да отваря шампанското!

До 2 седмици Волен Сидеров остава без имунитет!

ВИЖТЕ как Сидер ага, който предаде България на турците от ДПС, ще си плати всички грехове и то с лихвите!

Европа е обединена – Волен Сидеров трябва да престане да бъде фактор в Народното събрание на България, а най-добре да бъде изваден от парламента така, като беше позорно изпъден и Делян Пеевски.

Леви и десни в Европа се карат по много причини, но ги обединява само едно – Волен да излезе от парламента, което значи, да остане без имунитет и да бъде даден на съд.

Президентът на България Росен Плевнелиев също даде ясен знак, че най-добре за държавата е да се вземе имунитета на Волен Сидеров.

Преди минути същото заяви и Бойко Борисов: „ГЕРБ ще влезе в парламентарна зала само тогава, когато Волен остане без имунитет и бъде отстранен от Народното събрание – без значение дали това ще го реши Михаил Миков като парламентарен шеф, или имунитетът на Сидеров ще бъде поискан от Цацаров“.

А БСП много добре знае – Европа иска ГЕРБ в парламента.

Без ГЕРБ в парламента – за България няма да има европейски пари. Тук леви и десни от Европа се обединиха за пръв път от много години и бяха категорични – остане ли Волен, няма пари за България. За България ще има пари, само ако Волен изхвърчи от Народното събрание, а депутатите от ГЕРБ си седнат на банките.

Така че БСП ще се съгласи Волен да остане без имунитет.

Защото отменето на имунитета на Волен Сидеров означава пари за България.

А без пари кабинетът Орешарски – гори!

ДПС също ще пожертва Сидеров – пак в името на европарите.

За ДПС е по-ценно да имат европейски пари в боллук за крадене, отколкото те самите да плащат на Сидеров, за да осигурява кворум.

Единственият, който няма да е съгласен да остане без имунитет е самият Волен Сидеров.

Но него никой няма да го пита – ще го поставят пред свършен факт.

За какво може да бъде отнет имунитета на Сидеров?

За подстрекаване към гражданска война.

За това, че искаше „Атака“ да прави граждански арести.

За побой над журналисти и заплахи – колеги от СКАТ, от Канал 3, от БНТ, бТВ и Нова телевизия.

За сбиването пред телевизия СКАТ, когато атакисти биха журналисти – лично Волен Сидеров е биел и ритал репортери на СКАТ.

А гаджето му Деница Гаджева се е хвърлила в женски бой – ритала е по кокалчетата и е удряла в лицето и тялото жерналистката от СКАТ Ваня Чечева.

Полицията и прокуратурата в Бургас продължават да работят по случая със сбиването между Волен Сидеров и депутати от „Атака“ с екипи на телевизия СКАТ.

Инцидентът стана на бензиностанция на входа на морския град. По думите на Сидеров, той е бил проследен и целенасочено предизвикан от  репортерите на СКАТ.

Според собственика на медията СКАТ Валери Симеонов, екипът му отишъл за интервю, но бил посрещнат с удари и ритници от депутатите.

В боя участвал и Волен Сидеров. „Те обиждаха през цялото време, хулеха, блъскаха.

Аз съм доста жестоко пострадала от Деница Гаджева, която ме риташе и блъскаше по кокалчетата непрекъснато“, разказва репортерката Ваня Чечева. „Има заснето колко пъти удря камерата, как удрят наши колеги.

Точно тези жени – депутатки, начело с Волен Сидеров“, добавя операторът Светослав Стойнов.

Източник: 1kam1.eu

2 коментара по “Волен БЕЗ ИМУНИТЕТ до 2 седмици – или БЪЛГАРИЯ ОСТАВА БЕЗ ЕВРО ПАРИ!

  1. Европа винаги е била прогресивният коректив спрямо беззаконията на червено-турския фашистки незаконен триумвират, който е уродлив, преносен плод на греховната любов на БКП и КГП. Навременното му абортиране досега не беше възможно. Дано загине преди родоразрешаването под угодническите грижи по израждането от “горнооряховския гинеколог” Лешничарски. Като няма пари за България, цялата бездействаща провинция ще кандиса да признае правотата на софийския протест и ще се солидаризира с него. Така се организират законните промени в демократична Европа, а не с нечестно узурпиране на властта. Който нож вади, от нож умира!

  2. ще им се на шибаните европейци ама не става волен е избран от хората и само те могат да решат въпроса с парламентарното му присъствие а тези статий ги пишат гъзомийници дето не знаят в кой свят живеят обикновенни политически трупове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *