Водещ се изпусна в ефир още на първия си ден, уволниха го! (ВИДЕО)

Водещ се изпусна в ефирАмериканецът Ей. Джи. Клемент ще съжалява до края на живота си за това как се изпусна още на първото си представяне по телевизията, в резултат на което го уволниха веднага.

Американецът Ей. Джи. Клемент е журналист, който получава шанс да бъде водещ в едно от предаванията по американската телевизия. За съжаление обаче късметът му спира до тук, след като го проиграва още на първото си представяне, писа Новини.бг, позовавайки се на “Индекс”. Всъщност проблемът идва от там, че още преди да се изяви с подготвеното, той изказва две думи, които му костват работното място. Заради  ’F****** s***!’ Ей. Джи. Клемент може да влезе в рекордите на Гинес за най-кратка телевизионна кариера на водещ.

Увлечен в подготовката си за премиерната поява пред зрителите, Клемент си преглежда материалите и докато го прави, изглежда че нещо не му допада, не разбира и го изнервя, при което бълва една попържня. В следващия миг обаче се усеща за огромната грешка, която току-що е направил – изрекъл е псувнята в ефир, без да разбере кога са ги включили за зрителите. Колежката му се опитва да замаже положението, но за Ей. Джи. Клемент вече е прекалено късно. Вижда се притеснението и неудобството му от случилото се, но няма как да върне времето назад и по-късно е уволнен от работа като водещ – още на първия си ден!

Източник: razkritia.com

Един коментар по “Водещ се изпусна в ефир още на първия си ден, уволниха го! (ВИДЕО)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *