ВНИМАНИЕ! Интернет е пълен с платени писачи на Бареков!

Бареков•    20 ЛЕВА НА ДЕН получават ПЛАТЕНИТЕ ПОДЛОГИ на Бареков.

•    Парите са на Делян Пеевски.

•    Целта е да се объркват хората, а и да се покаже, че и Дудука си има агитка.

Фейсбук е фрашкан от хора, които си вадят хляба, като срещу пари пишат коментари в полза на Николай Бареков.

Коментарите им се познават по еднообразния стил от рода на: „Треперете от страх, идва Бареков!”, „Николай Бареков е доказал се журналист”, „Влиза в политиката с голям журналистически опит”, „Бареков винаги е бил сред хората”, „Винаги е работел важни политически теми – не е като Бойко, който само реже лентички”, „Бареков ще им натрие носовете”, „Той ще разплете мръсните политически игри на управляващите”, „Той сега няма само да ги разследва, но и няма да им позволява да правят каквото си искат”, „Той ще се бори в името на родината”, „Бареков никога не е лизал задници”.

Ясно.

Коментарите се пишат в политическата централа и се раздават във вид на инструкции на платените подлоги, които пускат еднообразните си отговори.

Но – масово.

И използват електронни пощи, специално създадени за целта – нови пощи, прясно създадени.

За това, че във Фейсбук и интернет гъмжи от платена агитка на Бареков говори и един много по-уважават журналист в България от самия Дудук – Стойко Тонев, когото повечето от вас познават като д-р Тони Филипов от 4-ти километър, „Из делниците на един луд”.

Ето какво казва д-р Филипов:

„Другият голям проблем са платените писачи.

Много се навъдиха напоследък.

По-миналата седмица в бг сайт препечатали текста ни за изследването на „Сова-Харис”, в който изказвахме дълбокото си съмнение, че е възможно Бареков да е трети по рейтинг в държавата.

И ела да видиш какво става!

Над 5 метра коментари отдолу.

За толкова прост и некадърен даже и тъщата не ни смята. (Дано не я подценяваме…).

Не знам колко им плаща Бареков, но в момента неговата агитка е най-яка.

Те парите са на Пеевски, де…”.

Така че – внимавайте за платените писачи на Бареков.

Не влизайте в излишни спорове с тях.

Така им помагате да си вадят хляба.

Източник: 1kam1.eu

***

Pernik1 забеляза платените коментатори отдавна и дадохме доказателство за това, припомнете си в тази статия:

Платени драскачи хвалят Бареков по форумите

4 коментара по “ВНИМАНИЕ! Интернет е пълен с платени писачи на Бареков!

  1. Доказателства имате ли или пак се позовавате.. на слухове и на Боковите Тиквочи?… Цял Перник знае на кого е този сайт, както и онази помия 1кам1!!!

    • Прочети ФБ коментарите под новината,че Бареков влиза в политиката :) 1:1 с това което пише в тази статия! И между другото повечето изкуствени регистрации са на жени с нереални снимки. Явно трудно свършват ДПС парите и всякакъв боклук може все още да се храни (с по 20лв./ден) от тях.

  2. Хора, кажете поне къде ги дават тия 20лв. точно, че съм закъсал за пари. И без това плюя Бойко без пари, поне някой да ми плаща…

  3. Не знам що си мислите, че хората, защитаващи Бареков са платени или пък тези, които плюят Бойко Борисов? Народното недоволство ескалира доста в последните месеци и много хора осъзнаха, кои са истинските врагове за България, така че не всичко се купува с пари. Иначе и Борисов има сериозна чета платени драскачи, а сайтове като този, 1 към 1, офнюз, биволь и още няколко са платени подлоги на Прокопиев, така че без излизшни нападки :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *