ВИЦЕПРЕМИЕРЪТ КАРАКАЧАНОВ ЗА ДЕБАТА ПО ВОТА: ПРИКАЗКИ ОТ 1001 НОЩ – ФАЙДА ЙОК

Karakachanov bgnes

ДПС декларира, че ще подкрепи вота на недоверие въпреки ниското ниво на дискусията

„Корупцията е само една от последиците на типа абсурдно управление. Причините е този пагубен и опасен модел, който не предлага ясна визия и стратегия за управление. Така самият модел предразполага към корупция“, убеден е Джейхан Ибрямов от ДПС. Имаме двама вицепремиери от националистическите формации. Единият стана известен с това да ликвидира шума в Слънчев бряг, но същият не видя масовото разпространение на националсоциалистически сувенири в подлезите на София, допълни Ибрямов.

„Аз мисля, че ще си говорим за корупция. Ние си приказваме приказки от 1001 нощ. Къде е тука корупцията?“ Това попита от парламентарната трибуна вицепремиерът Красимир Каракачанов в отговор на изказването на народния представител от ДПС Джейхан Ибрямов. „Българският народ се събуди и повече няма да позволи на една етническа партия да управлява“, заяви Каракачанов.

Според него с подобни дебати някой си вдига рейтинга – „Файда йок“. Той предложи конструктивен диалог, а не патетични речи и евтини циркове на 9-ия месец от управлението.

Йордан Цонев допълни, че дебатът се превърнал в отрицание на целите, които са били поставени. Да запазим уважение към тези, които ни гледат и слушат, призова той.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *