ВИП Брадър: И Маколи Кълкин влиза в „Къщата“?

Маколи КълкинПорасналото дете на Холивуд Маколи Кълкин влиза във „ВИП Брадър“ тази есен. Звездата от „Сам вкъщи“ е на път да влезе в родното риалити шоу.

Засега продуцентите водят преговори с актьора, за да участва в шоуто. Видът му обаче със сигурност ще стресна доста от почитателите му, които го познават само от „Сам вкъщи“.

32-годишната бивша знаменитост от години се бори с наркотиците и алкохола. Въпреки това продуцентите се надяват да направят истински удар като го привлекат.

Кълкин ще предизвика сензация и само с появата си, тъй като всеки зрител може да направи разлика между „преди“ и „сега“. Отделно от екипа се надяват поне на няколко скандала, тъй като е известен със своята грандомания и избухлив нрав.

Миналата година от екипа направиха истински фурор, като поканиха за участие мегазвездата Памела Андерсън. Красавицата очарова публиката с любезното си и учтиво поведение.

Сега обаче продуцентите залагат на едно лошо момче, да вдигне рейтинга до небесата.

Освен това Маколи ще им излезе сравнително евтино, тъй като и без това няма особено много ангажименти. А от друга страна ще предизвика бурни дебати седмици наред.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *