“ВИП Брадър” измами зрителите! Вижте как!!!

ВИП БрадърГолемия брат пак измами зрителите. С голямо нетърпение публиката вчера очакваше да разбере кой е тайния гост, който ще влезе в шоуто и ще стегне редиците на съквартирантите. Очакваше се някоя от по-старите звезди на шоуто да влезе в Къщата и да разсее скуката в Къщата като спретне истински спектакъл на звездите. Такъв участник обаче така и не се появи, а зрителите си останаха измамени.

Вместо спряганите за гост — съквартиранти Лил и Пацо, в предаването влезе за кратко Яна Акимова. Танцьорката прекара едва два-три часа в шоуто, за да подготви Тервел Пулев за мисията му–да танцува танго. Боксьорът се справи със задачата си и се спаси от напускане, като междувременно успя да унижи и фолк певицата Лияна.

Противно на очакванията обаче никой не влезе тайно в Къщата, за да обърка ежедневието на съквартирантите и да раздвижи атмосферата там. Вместо това зрителите останаха измамени.

Много от феновете на шоуто питаха „А къде е Пацо?“, „Кога ще влезе Лил в Къщата?“. По всяка вероятност победителката от „Стъклената къща“ ще вземе участие в предстоящия сезон на „Биг Брадър Ол Старс“, в който се очаква за пореден път да се проявят тризначките.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *