Виктор Янукович вече в Русия, с къща за 52 милиона долара?!

Янукович вече в Русия, с къща за 52 милионаВиктор Янукович никак не си губи времето откакто беше принуден да се оттегли от поста на президент на Украйна. Вече бившият държавен глава се е уредил с тузарска къща в баровското селище Барвиха. Селището се намира в Подмосковието и е известно като един от най-луксозните жилищни комплекси в цяла Русия, предават от razkritia.com. Ако тази информация се окаже истина, това означава, че Виктор Янукович е успял да се измъкне от преследването на опозиционните власти и да избяга в Русия, където има поддръжници.

Според Олег Митвол, председател на „Алианса на зелените и социалдемократите“, Виктор Янукович вече официално е жител на Подмосковието. По неофициални данни, бившият украински президент се е изръсил с колосалната сума от 52 милиона долара, за да се сдобие с новата си къща. Митвол заяви, че неговите източници са 100% сигурни, че Виктор Янукович вече е бил забелязан да се разхожда в Барвиха, заобиколен от стабилна охрана.

В тузарския комплекс живеят някои от най-богатите руснаци като шефът на Луокойл Вагит Алекперов и бащата на съпругата на Роман Абрамович Даша – Александър Жуков. Припомняме ви, че след като опозиционерите нахлуха в украинската вила на Виктор Янукович, стана ясно, че президентът в оставка е живял в невиждан лукс като дори е използвал златна тоалетна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *