Виж как Райна кълчи кълки в Студентски град (ФОТО)

РайнаРайна направи див купон насред „Мегаденс“ и показа, че още умее да забавлява феновете.

Невероятната Райна лъсна във Facebook с уникални снимки от купона в „Мегаденс“. На тях фолк дивата ясно показва как трябва да се вихриш в компания. Тя пее своите хитове, а около нея има тълпа от почитатели, главно мъже, предават от Kliuki.bg.

Всъщност всички младежи много се радват на Райна и това е логично. Тя показва доста хубаво телце насред Студентски град. Невероятният чар на певицата не е някаква тайна. Тя определено знае как се привлича мъжкото внимание. Затова в случая може само да се полюбуваме на прелестите й.

Въпреки че на външността на Райна не се обърна особено внимание по време на „Биг Брадър Ол Старс“, не можем да кажем, че поп-фолк певицата отстъпва по нещо на Златка Райкова или пък Златка Димитрова, които непрекъснато бяха „набивани“ в очите на зрителите като красавиците на Къщата.

В Студентски град Райна определено показа на всички как една 32-годишна дама може да се вихри по дискотеките. Това е доста добър пример за всички онези, които се определят за „престарели“ за купона, което е нелепо. Просто е видно, че който си го може – си го може.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *