Вижте човекът – магнит! Привлича всякакви предметите с тялото си

човекът – магнитЗа повечето хора приборите за хранене или някакви други предмети от бита не са повод за особено вълнение, но това не е така за 56-годишния Мухибия, който вижда в тях възможност да демонстрира уникалния си талант, позволяващ му да ги привлича като магнит с тялото си.

Става ясно, че мъжът, живеещ в град Сребеник, Босна и Херцеговина, открива случайно необикновената си дарба преди около пет години, предават от chudesa.net. Той твърди, че няма каквато и да било предварителна подготовка, която да му позволява да прави това, но е убеден, че тялото му излъчва някаква специална енергия, която привлича като магнит предметите към него.

Най-напред Мухибия започва да изпробва уменията си с различни метални предмети, които „залепя“ по лицето и тялото си, но скоро открива, че със същия успех може да задържа и пластмасови такива, упражнявайки се с мобилни телефони и дистанционни управления на телевизори. Така се стига до момента, когато той разбира, че на практика може да задържа като магнит почти всеки възможен предмет.

Подобна дарба обаче ни най-малко не е единствена по рода си, тъй като периодично в различни части на света се появяват хора, които демонстрират такива умения, позволяващи им да задържат като магнит различни предмети, които официалната наука все още не може да обясни по някакъв приемлив начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *