Вижте ТОП 3 на лафовете на Пенка на старта на Биг Брадър!

ПенкаПенка ще надмине Недялко по лафове и култово поведение! Да, двамата просто се намериха в Биг Брадър Олл Старс.

Е, засега няма индикации, че ще стават двойка, но пък по скандални заключения и липса на каквато и да е култура, определено си пасват, пишат от kliuki.net.

Зрителите са шашнати от присъствието на манекенката, която преди месеци участва в „Мис България” и даже се надяваше да спечели. Още на старта на риалитито снощи тя започна с изцепките, а някои то тях са особено впечатляващи.

Пенка: Не ми пукате!

Меко казано изкъртващ е този израз, нали?! „Не ми пукате!”, обясни Пенка, когато й се смеели в предишното шоу, че се държала по особен начин. Едно време имаше български филми, които раждаха исторически бисери, днес си имаме Пенка…

Имам карибско тяло

Пенка има карибско тяло и днес тя обяви пред Денди, че се налага да й вика не по име, а по прякор „Кариби”. Денди й отвърна, че на него тогава тя трябва да му казва „Малдиви”. Въобще забавно е отсега в Къщата, не се съмнявайте в това.

Аз не ям брокери! Ко речи?!

„Брокери не ям”, измуча недоволна Пенка днес по обяд пред всички. Мургавата и стройна хубавелка искаше да каже „броколи”, но се обърка… Неволна грешка, предполагаме, съвсем неволна.

Пенка Георгиева тепърва ще ни взривява със своите невероятни изрази и нови думи в речника, ще видите вие, а и да я критикувате, на нея грам не й пукате, така че…

2 коментара по “Вижте ТОП 3 на лафовете на Пенка на старта на Биг Брадър!

  1. Каква хубавелка е тази грозница,зъбата и вмирисана мангалка.Циганина ,печи го,вари го пак циганин си остава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *