Вижте с кого си пие кафето Румен Овчаров?! (ПАПАРАШКО ФОТО)

Румен и ПрошкоЗаподозряха разговора като знак, че спонсорират десните, за да съсипят ГЕРБ.

Невинно кафе уж кафе в първия ден на месеца развълнува протестиращите.

Папарак пипна стария партиен лъв Румен Овчаров на сладка раздумка на един ренегат, намерил пристан при Меглена Кунева. Прошко Прошков беше звезда ДСБ и дори кандидат за кмет. Той обаче се раздели със синята идея уж заради несъгласие с политиката, водена от Иван Костов. Движение „България за гражданите” не просто го приюти, но и го направи член на Националния съвет.

Снимката на двамата плъзна във Фейсбук, щедро споделена от последовател на Noрешарски и с послание: „Прошко Прошков и Румен Овчаров на 1 октомври пийват кафе и обсъждат бъдещите политики на Реформаторския блок. Вече трябва да е ясно на всички че на реформаторите им се дават комунистически пари, за да разцепят дясното и съсипят ГЕРБ.

Само за информация: Прошко Прошков е от Движение „България на гражданите“ на Меглена Кунева. Една от партиите основателки на “Реформаторския” блок.”

Това може да е само атрактивна теория на конспирациите, но не беше далеч времето, когато от събрал кого ли не – Блокът оказа да работи съвместно с ГЕРБ. Това пък до такава степен засегна Бойко Борисов, че като обидено момченце моментално реагира във Фийсбук със закани, че ще смаже БСП и коалицонните й партньори сам-самин.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *