ВИЖТЕ с какво Бареков ще печели изборите! (ВИДЕО)

Бареков•    ЕТО ПЪЛНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОГРАМА на Николай Бареков!

•    ГЛЕДАЙТЕ как се кани да печели изборите и да влезе в парламента.

Ще излезе ли прав Андрей Райчев, който вече заяви, че се хваща на бас, че Бареков ще влезе в следващия парламент?

Не се знае.

Преди последните избори той пак се хвана на бас, че БСП ще спечели, но удари гредата.

Защо Райчев е убеден, че Бареков ще е депутат?

Защото, цитираме, бил „енергичен и ново лице”.

Но дали това е достатъчно?

Ами тежкото минало, което носи на гърба си?

Ами народната омраза?

Хората, които го освиркват по площадите?

Които викат: „Бареков, ку*во” и „Бареков, педер*ст! Педер*ст!”.

Същите тези хора нарекоха неродената му формация „Партията на капутите”.

Така че ще видим прав ли ще излезе Андрей Райчев, или за пореден път ще е в дълбока грешка.

А как Бареков смята да печели изборите – това се вижда на видеото, говори се, че това ще бъде неговата политическа платформа и символ веруюто на „новия политик“.

Източник: 1kam1.eu

4 коментара по “ВИЖТЕ с какво Бареков ще печели изборите! (ВИДЕО)

 1. НИКОйЛАЙНЬО БЮРЕКОВ – СЛУГА – на МРЪСНИ ГОСПОДАРИ

  ДУДУКЪТ се прави от няколко месеца „демократ, а винаги е толерирал десетилетия тези дето истински унищожиха и продадоха на руски интереси България и се подмазваше на тези, дето я обезличиха, та да замязат българите на колхозни мужици? Сега пак се сети за нови диверсии, подучен от работодателите си, за да помага за безобразията на крадците комуняги и турчуля и анархофашисти. Срамуваме се, ЗАРАДИ ТАКИВА МАЗНИ МРЪСНИЦИ, завличащи България и викащи „Дръжте крадеца“ (Ch. Dickens; Oliver Twist; The Dodger).
  Ето как започва това ЛЕКЕ – с долнопробни чалга изяви, внушаващи истинската му същност на долнопробна проститутка.
  Видео репортажът е красноречив:
  http://www.youtube.com/watch?v=T5K7H-w9Hi4
  В своето развитие ЛАЙНЬО – БАРЕКОВ, продължава да подскача за своята сумичка мръсни пари! Ето за какво ПЛАЧКАТ тези престъпници – и те искат от НЕЗАКОННО управляващите ПАРИ, за да обслужват ТЕХНИТЕ МРЪСНИ ИНТЕРЕСИ – ДА НИ ПРОДАВАТ НА ТАКИВА КАТО ПУТИН. Следващият етап е да плюят по справедливопротестиращите хора, след като са охулили тези, които бяха несправедливо набедени за чужди престъпления. Извършен беше заговор и инсценирана лъжлива „революционна ситуация“, в която за избягване на насилие ГЕРБ се отказа от властта и призна истинските си грешки. Но да ги обвиняваш за дългогодишните зулуми на други, няма да ти позволим, МРЪСЕН КЛЕВЕТНИКО! На ЙУДА Българоубиец, като тебе, БОРИСОВ ти е виновен, защото НЕ ТИ НАТЪПКА гушата. От това богатеете вие, ПРЕСТЪПНИКО! Защо преди време се подмазваше на Бойко Борисов, бе подлецо! Защо не каза какво искаш – навреме, а сега се сети и ти да плачеш за „процент“ от КРАДЕНИТЕ „кървави сребърници“! Няма да ти позволим да разпъваш на кръст някого, заради дългогодишните престъпленията на ЕДНИ И СЪЩИ „привидно невинни“ ЧЕРВЕНИ и ТУРСКИ МАФИОТИ. Явно ГЕРБ не ти е запушил ОТРОВНАТА ПАСТ, за да мълчиш! Свикнал си явно така да ИЗНУДВАШ и да си ОТМЪЩАВАШ! Подла твар!

 2. НИКОйЛАЙНЬО БЮРЕКОВ – ОТ СЛУГА – КЪМ ГОСПОДАР?
  Слугата е винаги по-находчив, по-информиран и наблюдателен от господаря. Господарят е наивен в световъзприятията си, владеейки света и ситуациите, той е спокойно-муден, доверчив в притежанията си, неизкушаван да открива психологията и законите на другите. Той е самата скука на властта, инертно убеждение, че властта е вечно негово убежище. Господарят е леността на владетеля, пасивното съзерцание на света, което обаче за миг може да се превърне в последна решителна дума. Обратното – слугата е самият живот, активната му, изобретателна (често дребнава) хитрост; прониква в будоари, рови из бельото на неподозиращия господар, анализира и запомня сцени, дебне, дано от дочути фрази да сглоби истината и я обърне в полза за себе си. Слугата нищо не извинява и не прощава, защото по правило не обича господаря. Злорадството на слугата е скритата му позиция, която запечатва времето не само като глобална картина, но и като интимни, тайни кътчета на безсилие, драми, унижения и болки. Най-голямото отмъщение на слугата е да разкаже някъде и някому за господаря. По същество слугата и господарят съжителстват не по собствена воля, а по силата на договор, което поражда и напрежението между тях, пренебрежително-небрежните жестове на единия и дебненето и хитростта на другия. Дали Бюреков ще успее да премине от едното състояние – към другото, нещо към което окалян провинциалист като него, отчаяно се стреми…

 3. БАРЕКОВ:
  Това ЛАЙНО кога го изкараха политик, кога му ШУПНА НАГОРЕ РЕЙТИНГЪТ. BLITZ е КЛОЗЕТЪТ за промоция на ПОДОБНИ ГОВНА: ДЕБЕЛАН ПЕЕВСКИ, НИКОй ЛАЙньо БАРЕКОВ, БОЛЕН МЕГАЛОМАН. Поредният (ЯЛОВ) ОПИТ за ОТКЛОНЯВАНЕ НА ЕЛЕКТОРАТ. Щом другарите ПУТИН и ДОГАН ПЛАЩАТ, ЛАЙНОМЕТЪТ ЗАРАБОТВА. Нека се пробва ПРОДАЖНАТА МАЙНА в телевизийките на чичковците-паричковци! ТАКОВА ЛАЙНО КАТО НЕГО ЩЕ ШУПНЕ, ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ И ПОСЛЕ КАПЧИЦИТЕ ЩЕ СЕ СПЕКАТ! ДОТОГАВА ГО ОТБЯГВАЙТЕ!

  Развъртяло се лайното Бареков – още по-силно се развоняло: разкрития прави. Касим Дал му бил виновен воглаве с Президента. Десетилетия Доган и комунягите си разиграват – не конете, а БИВОЛИТЕ (Трактора, Дебелан Пеевски и др), той не ги вижда. Все му се привиждат Борисов, Цветанов и други „турци”, както се изразява. Турци ще ти се привиждат – те са 10% от населението. Лошото е, че лайната като тебе са още повече!
  “Политик”, “телевизионер” – колко текстово пространство прахосвате за това ЛАЙНО! Това е думата за Бареков.
  Не може нищо друго да обещае освен собствен сос!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *