Вижте с каква диета отслабва Ким Кардашиян (ВИДЕО)

Ким КардашиянКим Кардашиян знае как да привлече вниманието на публиката! Звездата от популярно реалити, която през юни стана майка, пусна в мрежите своя актуална снимка по бански.

Сочните форми на Ким предизвикаха буря в нета, уверяват от www.eg.ru. Фигурата на Кардашиян не от вчера й създава проблеми, а сега нещата – обяснимо – искат от нея доста да се потруди. Кардашиян уверява, че всеки ден тренира в спортната зала и че спазва диета. Преди няколко дни други снимки я показаха в скини джинси – е, от спорта и диетата засега няма особена полза, но Ким прекрачи заканата си да си стои вкъщи, докато не влезе във форма.

Тази голяма жена се опитва да влезе във форма с диетата на д-р Робърт Аткинс. Тя е възможно най-меката от популярните: не ограничава важни и вкусни храни като месо, риба, морски дарове, яйца, зеленчуци и гъби. В неголеми количества допуска млечни продукти и ядки. При тези условия се синтезира достатъчно количество адреналин, който играе ролята на антидепресант.

Гладът е главната причина да се провалят диетите с изключване на мазнини, коментира д-р Аткинс. При него също има изключване – на лесно усвоимите рафинирани въглехидрати, но това на практика е единственото сериозно ограничение. При това положение нивото на кръвната захар се вдига, а това води до намаляване на апетита. Очевидно Ким има нужда именно от това.

Източник: kliuki.bg

http://www.youtube.com/watch?v=hntoh9Jyp20

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *