Вижте студентите-гангстери, които обраха Алианц!

Студентите гангстериВенимир Стоянов, единият от задържаните за обира на клон на Алианц банк си е падал по персонажа Куката от „Под прикритие“, по скъпите коли, оръжието и цитатите на мъдри мисли от известни хора, разбира се от профила му във фейсбук. Освен това владее английски и испански. Якият младеж е публикувал десетки свои снимки, на някои от тях позират с бабаитски изражения в кола заедно със съучастника му Михаил Гюров. На профила си 24-годишният Венимир е написал, че любимата му музика е поп-фолм, хип-хоп и R’N’B. Сред любимите му мисли са тази на Уинстън Чърчил: „Няма нищо по-опияняващо от това да стрелят по теб и да не те улучат“. На Бертранд Ръсел: „Не е достатъчно да се забранят ядрените оръжия, защото те винаги могат да бъдат произведени. Трябва да се забрани войната“ и на Джон Фаулс: „Мъжете обичат войната, защото тя им дава възможност да изглеждат сериозни. Понеже е единственото, което не позволява на жените да им се смеят.“

Разказва и за един основен закон на органичната химия, който гласи, че ако вземем един килограм мармалад и един килограм говна, то ще се получат два килограма говна. На друга снимка гордо показва прясно татуираната си ръка с надпис: „Ничий враг не съм, докато някой не го поиска, а поиска ли го, ще го получи! Обещавам.“

24-годишните Венимир и Михаил учат задочно в Стопанската академия „Д. А. Ценов“ в Свищов. Пред състудентите си двамата не се стеснявали да показват, че разполагат с пари. Отсядали в тризвезден хотел в града, черпели колеги по кръчмите и хвърляли солидни бакшиши. Другите студенти, които спели в евтини стаи в общежитие и там се събирали на купони, им завиждали.

„Проучвахме какво правят, с кого се срещат, къде ходят в Свищов и всичко предавахме на колегите в София“, заявиха свищовски криминалисти. Те разказаха, че двамата заподозрени пристигнали в петък вечерта в Свищов и се настанили в луксозен хотел. Венимир и Михаил пътували с лъскаво „Ауди А8“. В неделя трябвало да се явят на изпит в академията. В събота призори обаче ченгетата нахлули в хотелската им стая, сварили ги по бели гащи и ги арестували. Щом Венимир и Михаил се озовали в ареста, поискали да направят пълни самопризнания и дори да съдействат на разследващите.

Още същия ден с два конвоя под строга охрана грабителите били транспортирани в София. „Ще поискам от Академическия съвет незабавното им изключване. Като ги приемаме, не можем да знаем кой ще се прояви като престъпник. Ние ги учим как да управляват банки, а не как да ги обират“, заяви ректорът на учебното заведение проф. Валичко Адамов.

Източник: БЛИЦ

3 коментара по “Вижте студентите-гангстери, които обраха Алианц!

  1. Най шукаритетнуту от цялата статия е как престъпцниците нямат право на образование, муахуахуа ибаси и на димукрацията ибаси и на глъвътъ

  2. Щом Венимир и Михаил се озовали в ареста, поискали да направят пълни самопризнания и дори да съдействат на разследващите………играчи:)))

  3. Големи играчи и бабаити, още като ги арестували и се насрали и всичко изпяли……мислят си че е като на кино…..сега ще ги ебът циганите в пандиза и ще им дойде акъла.Даже ако искат могат да си татуират по една мишена на задниците…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *